Elastograf

E 1

Un kalitesini ve Hamurun Reolojik Özelliklerini Değerlendirmek İçin Kullanılır.

  • Un kalitesini ve hamurun reolojik özelliklerini değerlendirmek için kullanılır.
  • Un kalitesini standardize etmek amacıyla reolojik optimumu belirler.
  • Dört hücreli fermantasyon odasına sahiptir.
  • Askorbik asit, enzimler ve emülgatörler gibi un katkı maddelerinin etkisini gösterir.
  • Ulusal ve uluslararası standartlara uygundur.
  • Test sırasında 45, 90 ve 135 dakikalık ölçümler kaydedilir.
  • Elastograf ile Hamur uzayabilirliği , hamur kuvveti
    (R5), maksimum hamur direnci(RMax), Enerji (Eğrinin Altında Kalan), Oran(Direnç/Elastikiyet) ölçülmektedir.

Diğer Ürünler