Alışılmışın ötesinde

Gluten Yıkama Cihazı 

GW2400

Gluten Yıkama testi, yaş gluten miktarı, gluten kalitesi, kuru gluten miktarı ve glutenin su bağlanması hakkında bilgi verir.

  • CE Sertifikalı.
  • Ledli butonlar sayesinde daha uzun ömürlü buton takımı.
  • Çift numune ile çalışılabilme imkanı.
  • Kullanım kolaylığı.
  • Paslanmaz çelik . Korozyon yok!
  • Buğday unu, buğday, durum buğdayı, irmik ve buğday gluteninde analiz olanağı. 
  • Buğday yetiştiricileri, zahireciler, un değirmenleri, un üreticileri, buğday gluteni üreticileri, makarna üreticileri ve fırınlar hem öğütülmüş tahıl hem de un için kullanılabilir.
  • Aynı sistem içinde iki farklı test metodu (un ve kırma).
  • Hızlı analiz.  Test 7 dakikadan az sürer.
  • Yoğurma süresi ve yıkama süresi ayarlanabilir.
  • Yoğurma süresini 5 – 75 saniye arasında ve yıkama süresini 60 – 900 saniye arasında ayarlama imkanı.
  • Sağlam Tasarım.
  • Cihazın kasasının alt panelinde yer alan kanallar sayesinde, su pompa hortumunun patlaması durumunda, etkin su tahliyesi yapmakta ve elektronik devreler korunmaktadır. 
  • Güç Gereksinimi : 110 V – 60 Hz veya 220 V-50 Hz 
  • Güç Tüketimi : 100 W
  • Boyutlar (ExBxY) : 33-42-35 cm
  • Net Ağırlık : 15 kg
  • Laboratuvar Değirmeni HM 210 veya 310 : Tahıl numunesi hazırlamak için kullanılır.
  • Dispanser : İhtiyaç duyulan suyu kolay ve doğru bir şekilde kullanma olanağı sağlar.
  • Otomatik Pipet : 4.8 ml suyun unun üzerine doğru ve kolay bir şekilde aktarılmasını sağlar.

Gluten analiz yöntemi, un, buğday, durum ve
irmikte gluten kalitesi ve miktarı için
dünya standardlarında bir testtir.

Diğer Ürünler

Harinograf

Harinograf H1 Harinograf Ölçümleri;Su...