Endüstriyel Laboratuvar Değirmeni | RM1900

Buğday Kalitesinin Satın Alma Aşamasında Belirlenmesini Sağlar

  • Endüstriyel değirmendeki temel adımları simüle eder;
  • Yivli valslerde kırma işlemi yapar.
  •  Eleme işlemi sonrasında un, irmik ve kaba kepek 3 ayrı kapta elde edilir.
  • İlk aşamada elde edilen irmiğin, düz valslerde ince öğütülmesini sağlar.
  • Eleme işlemi sonucunda, un ve ince kepek elde edilir.
  •  Kırma bölümünden ve inceltme bölümünden elde
    edilen un birleştirilerek toplam un elde edilir. Bu değer, un verimini göstermektedir.
  •  3 adet yivli valsten oluşan bir kırma bölümü ve 2 adet düz valsten oluşan bir inceltme bölümüne sahiptir.
  •  Alım noktalarında, buğday kalitesinin tespit edilmesini sağlar.
  •  Buğday paçalının kalite kriterlerine uygunluğunun
    değerlendirilmesini sağlar.
  • Öğütme özellikleri ve buğdayın un ekstraksiyon oranını tayin eder.
  •  Elde edilen unun teknik karakterizasyonu hakkında bilgi verir.
  •  Yüksek kalitede reolojik analiz yapılmasını sağlar.
  •  Daha az bakım gerektirir.
  • Valsler uzun ömürlüdür.
  •  Basit, tekrarlanabilir ve standartlaştırılmış yönteme
    sahiptir.
  •  Bu değirmenden elde edilen unların biyokimyasal bileşimi endüstriyel unlara çok yakındır (saflık, granülometri, histolojik bileşim, nişasta zedelenmesi, protein kalitesi ve miktarı).
  •  Metalik parçacıklar, öğütmeden önce manyetik temasla elimine edilir.
  • CE sertifikalıdır.

Diğer Ürünler

Harinograf

Harinograf H1 Harinograf Ölçümleri;Su...