Elastograf

E 1

Un kalitesini ve Hamurun Reolojik Özelliklerini Değerlendirmek İçin Kullanılır.

  • Elastograf ile Hamur uzayabilirliği,hamur kuvveti (R5),
    maksimum hamur direnci(RMax), Enerji ( Eğrinin Altında Kalan ),
    Oran(Direnç/Elastikiyet) ölçülmektedir.
  • Un kalitesini standardize etmek amacıyla reolojik optimumu belirler. Dört hücreli fermantasyon odasına sahiptir.
  • Elastograf, askorbik asit, enzimler (örneğin proteinazlar) ve emülgatörler gibi un katkı maddelerinin etkisini gösterir ve böylece her unun reolojik özelliklerini belirlemeye ve ilgili amaç için “reolojik optimum” ayarlamaya izin verir.
  • Entegre dokunmatik ekran.
  • Tüm uluslararası standartlara uygundur. Test sırasında 45, 90 ve 135 dakikalık ölçümler kaydedilir.

Diğer Ürünler