Alışılmışın ötesinde

Gluten Yıkama Cihazı 

GW2400

Gluten Yıkama testi, yaş gluten miktarı, gluten kalitesi, kuru gluten miktarı ve glutenin su bağlanması hakkında bilgi verir.

  • CE Sertifikalı.
  • Ledli butonlar sayesinde daha uzun ömürlü buton takımı.
  • Çift numune ile çalışılabilme imkanı.
  • Kullanım kolaylığı.
  • Paslanmaz çelik . Korozyon yok!
  • Buğday unu, buğday, durum buğdayı, irmik ve buğday gluteninde analiz olanağı. 
  • Buğday yetiştiricileri, zahireciler, un değirmenleri, un üreticileri, buğday gluteni üreticileri, makarna üreticileri ve fırınlar hem öğütülmüş tahıl hem de un için kullanılabilir.
  • Aynı sistem içinde iki farklı test metodu (un ve kırma).
  • Hızlı analiz.  Test 7 dakikadan az sürer.
  • Yoğurma süresi ve yıkama süresi ayarlanabilir.
  • Yoğurma süresini 5 – 75 saniye arasında ve yıkama süresini 60 – 900 saniye arasında ayarlama imkanı.
  • Sağlam Tasarım.
  • Cihazın kasasının alt panelinde yer alan kanallar sayesinde, su pompa hortumunun patlaması durumunda, etkin su tahliyesi yapmakta ve elektronik devreler korunmaktadır. 
  • Güç Gereksinimi : 110 V – 60 Hz veya 220 V-50 Hz 
  • Güç Tüketimi : 100 W
  • Boyutlar (ExBxY) : 33-42-35 cm
  • Net Ağırlık : 15 kg
  • Laboratuvar Değirmeni HM 210 veya 310 : Tahıl numunesi hazırlamak için kullanılır.
  • Dispanser : İhtiyaç duyulan suyu kolay ve doğru bir şekilde kullanma olanağı sağlar.
  • Otomatik Pipet : 4.8 ml suyun unun üzerine doğru ve kolay bir şekilde aktarılmasını sağlar.

Gluten analiz yöntemi, un, buğday, durum ve
irmikte gluten kalitesi ve miktarı için
dünya standardlarında bir testtir.

Diğer Ürünler