Geliştirilmiş üstün özelliklerle

Vitalzyme

HS

Standardize edilmiş hemiselülaz enzim preparatıdır.

  • Alfa amilaz aktivitesini dengeler.
  • Kuvvetli unlarda kullanılır.
  • Hamur direncini azaltırken, uzama yeteneğini artırır.
  • Yoğurma süresini kısaltır, işlenebilirliği kolaylaştırır.
  • Bıçak açma özelliğini iyileştirir.
  • Ekstra ekmek hacmi verir.​
  • Gözenek yapısı düzgün, yumuşak bir içyapı sağlar.​
  • Bayatlamayı geciktirir.​
  • VITALZYME HS Trichoderma spp kökenli enzim preperatıdır.​
  • NDS(Nişasta Dışı Polisakkarit)’ leri hidrolize eder.​
  • DOZAJI 50 kg un için 2.5-12 gr dır. Reoloji değerleri dikkate alınarak kullanılmalıdır.​
  • EKSTENSOGRAM veya ALVEOGRAM grafiklerinde hamur elastikiyet değerini artırır.​
  • RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.​
  • ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.​
  • T.C TARIM BAKANLIĞINDAN Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu, yapılan düzenli denetlemelerle kontrol edilmektedir.​
  • Optimum pH aralığı : 4.4-5.5’tir.
  • Optimum Çalışma Sıcaklığı : 35-60 C’dir.
  • Ambalaj : 25 kg Karton kolidir.

Diğer Ürünler

Vitalex SL

Geliştirilmiş üstün özelliklerle Vitalex...

Vitalex S

Geliştirilmiş üstün özelliklerle Vitalex...

Vitalzyme F4

Geliştirilmiş üstün özelliklerle Vitalzyme...