Geliştirilmiş üstün özelliklerle

Vitalzyme

G

Hamur direncini artırır.

  • Fermentasyon toleransını iyileştirir.​
  • Hamurun gaz tutma kapasitesini yükselterek ekmek hacmini artırır.​
  • Hamur işleme yeteneğini olumlu yönde etkiler.​
  • VITALZYME G, Aspergillus spp. kaynaklı bir glukoz oksidaz enzim preparatıdır. 1500 Glukoz Oksidaz Ünitesidir.
  • DOZAJ 50 kg un için 1-3 gr’dır. Reoloji değerleri dikkate alınarak kullanılmalıdır.
  • EKSTENSOGRAM veya ALVEOGRAM grafiklerinde hamur direncini artırır.​
  • RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.​
  • ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.​
  • T.C. TARIM BAKANLIĞI’ndan Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu düzenli denetimler ile kontrol edilmektedir.
  • Optimum pH aralığ: 4.4-5.5
  • Optimum Çalışma sıcaklığı: 35-60 C
  • Ambalaj: 25 kg karton koli

Diğer Ürünler

Posts not found