Geliştirilmiş üstün özelliklerle

Vitalzyme

G

Hamur direncini artırır.

  • Fermentasyon toleransını iyileştirir.​
  • Hamurun gaz tutma kapasitesini yükselterek ekmek hacmini artırır.​
  • Hamur işleme yeteneğini olumlu yönde etkiler.​
  • VITALZYME G Aspergillus spp kökenli glukoz oksidaz enzim preperatıdır. 1500 Glukoz Oksidaz Birimdir.​
  • DOZAJI 50 kg un için 1-3 gr dır. Reoloji değerleri dikkate alınarak kullanılmalıdır.​
  • EKSTENSOGRAM veya ALVEOGRAM grafiklerinde hamur direncini artırır.​
  • RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.​
  • ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.​
  • T.C TARIM BAKANLIĞINDAN Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu, yapılan düzenli denetlemelerle kontrol edilmektedir.​
  • Optimum pH aralığı : 4.4-5.5’tir.
  • Optimum Çalışma Sıcaklığı : 35-60 C’dir.
  • Ambalaj : 25 kg Karton kolidir.

Diğer Ürünler

Vitalex SL

Geliştirilmiş üstün özelliklerle Vitalex...

Vitalex S

Geliştirilmiş üstün özelliklerle Vitalex...

Vitalzyme F4

Geliştirilmiş üstün özelliklerle Vitalzyme...