Geliştirilmiş üstün özelliklerle

Vitalzyme

FH

Hamurun gaz oluşturma yeteneğini artırır.

  • Alfa amilaz aktivitesini dengeler.​
  • Undaki tüm karbonhidratları (nişasta ve nişasta dışı polisakkaritler) hidrolize ederek daha fazla indirgen şeker oluşmasını sağlar.​
  • Hamurun uzama yeteneğini artırarak işlenmesini kolaylaştırır.​
  • Daha iyi bir ekmek hacmi, yumuşak ve küçük gözenekli bir içyapı sağlar.​
  • Parlak ve ince kabuk oluşumu sağlar.​
  • Bayatlamayı geciktirir.​
  • VITALZYME FH Aspergillus spp., Trichoderma spp. , Rhizopus oryzae suşlarından üretilmiş bir enzim karışımıdır. Hamura direnç veren oksidanlarla beraber kullanılması önerilmektedir. Böylece hamurun oluşturduğu gazın tutulması sağlanacaktır.
  • DOZAJI 50 kg un için 5-10 gr dır. Reoloji değerleri dikkate alınarak kullanılmalıdır.
  • RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.
  • ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.
  • T.C TARIM BAKANLIĞINDAN Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu, yapılan düzenli denetlemelerle kontrol edilmektedir.
  • Optimum pH aralığı : 4.4-5.5’tir.

Diğer Ürünler

Vitalex SL

Geliştirilmiş üstün özelliklerle Vitalex...

Vitalex S

Geliştirilmiş üstün özelliklerle Vitalex...

Vitalzyme F4

Geliştirilmiş üstün özelliklerle Vitalzyme...