Geliştirilmiş üstün özelliklerle

Vitalzyme

F3

Standardize edilmiş alfa amilaz enzim preperatıdır.

  • Undaki alfa amilaz aktivitesini artırarak mayanın kullanabileceği indirgen şekerler oluşturur.​
  • Fermentasyon süresini düşürür.​
  • Kabuk ve gözenek yapısını iyileştirir.​
  • Hamurun gaz oluşturma yeteneğini iyileştirerek ekmek hacmini artırır.​
  • Bayatlamayı geciktirir.
  • VITALZYME F3 Aspergillus oryzae kökenli fungal alfa amilaz enzimidir. 10000 SKB aktivitesindedir.​
  • DOZAJI 50 kg un için 0.5-3 gr dır. FN değeri dikkate alınarak kullanılmalıdır.​
  • RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.
  • ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.​
  • T.C TARIM BAKANLIĞINDAN Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu, yapılan düzenli denetlemelerle kontrol edilmektedir.​
  • Optimum pH aralığı : 4.4-5.5’tir.
  • Optimum çalışma sıcaklığı: 45-60 C’dir.
  • Ambalaj : 25 kg karton kolidir.

Diğer Ürünler

Vitalex SL

Geliştirilmiş üstün özelliklerle Vitalex...

Vitalex S

Geliştirilmiş üstün özelliklerle Vitalex...

Vitalzyme F4

Geliştirilmiş üstün özelliklerle Vitalzyme...