Geliştirilmiş üstün özelliklerle

Vitalzyme

F3

Standardize edilmiş hemiselülaz enzim preparatıdır.

  • Undaki alfa amilaz aktivitesini artırarak mayanın kullanabileceği indirgen şekerler oluşturur.​
  • Fermentasyon süresini düşürür.
  • Kabuk ve gözenek yapısını iyileştirir.
  • Hamurun gaz oluşturma yeteneğini iyileştirerek ekmek hacmini artırır.​
  • Bayatlamayı geciktirir.
  • VITALZYME F3, Aspergillus oryzae’den elde edilen bir fungal alfa amilaz enzimidir. 10000 SKB aktivitesindedir.
  • DOZAJ 50 kg un için 0,1-0,5 gr’dır. FN değeri dikkate alınarak kullanılmalıdır.
  • RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.
  • ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.​
  • T.C. TARIM BAKANLIĞI’ndan Üretim İzni alınmıştır. Şirketimizin üretime uygunluğu düzenli denetimlerle kontrol edilmektedir.
  • Rhizopus oryzae, Aspergillus spp., Trichoderma spp. suşlarının 45-55 C optimum çalışma sıcaklığında üretilen hammaddelerden üretilmiştir.
  • Ambalaj: 25 kg karton kolidir.

Diğer Ürünler

Posts not found