Geliştirilmiş üstün özelliklerle

Vitalzyme

F1000

Standardize edilmiş hemiselülaz enzim preparatıdır.

  • Standardize edilmiş alfa amilaz enzim preperatıdır.​
  • Unda alfa amilaz aktivitesini arttırarak mayanın kullanabileceği indirgen şekerler oluşturur. Fermantasyon süresini kısaltır.
  • Kabuk ve gözenek yapısını iyileştirir.
  • Hamurun gaz oluşturma yeteneğini iyileştirerek ekmek hacmini artırır.​
  • Bayatlamayı geciktirir.
  • VITALZYME F 1000 Aspergillus oryzae kökenli fungal alfa amilaz enzimidir.​
  • 1000 SKB aktivitesindedir.​
  • DOZAJ 50 kg un için 5-25 gr’dır. FN değeri göz önünde bulundurularak kullanılmalıdır.
  • RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.​
  • ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.​
  • T.C. TARIM BAKANLIĞI’ndan Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu düzenli denetimler ile kontrol edilmektedir.
  • Optimum pH : 4.4 – 5.5
  • Optimum Çalışma Sıcaklığı : 45-60 C
  • Ambalaj : 25Kg Karton Koli

Diğer Ürünler

Posts not found