Geliştirilmiş üstün özelliklerle

Vitalex

PB 20

Bisküvi üretimine özel amilaz aktiviteli proteaz enzimidir.

  • Gluten yapısının zayıflamasını sağlar.
  • Proses için gerekli elastikiyeti verir.
  • Hamur direncini düşürür.
  • Hamuru yumuşatarak işlenmesini kolaylaştırır.
  • Fermentasyonu hızlandırır.​
  • Aroma oluşumunu destekler.​
  • VITALEX PB 20 , bisküvi üretiminde amaçlanan gevreklik ve kıtırlık gibi özelliklerin nihai üründe sağlanması için hazırlanan amilaz aktiviteli proteaz enzimidir.​
  • KULLANIM MİKTARI 30-70 gr/100 kg un’dur RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.​
  • ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.​
  • T.C Tarım Bakanlığından Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu, yapılan düzenli denetlemelerle kontrol edilmektedir.​

Ambalaj : 25 kg karton kolidir.

Diğer Ürünler

Vitalex PW

Geliştirilmiş üstün özelliklerle Vitalex...