Geliştirilmiş üstün özelliklerle

Vitalex

Lux

Unun baklavalık ve böreklik özelliklerini artırır.

  • Fermentasyon stabilitesi ve toleransını artırır.​
  • Hamur uzama yeteneğini artırarak, işlenebilirliğini kolaylaştırır.​
  • VITALEX LUX, baklavalık ve böreklik unlar için özel olarak üretilmiştir. Unun fizikokimyasal ve reolojik özellikleri dikkate alınarak 50 kg un’a 5-8 gr aralığında kullanılmaktadır. Bu dozajlarda kullanıldığında, ideal baklava ve börek imalatı için uygun hamur yapısı sağlanabilmektedir.​
  • RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.​
  • ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.​
  • T.C TARIM BAKANLIĞINDAN Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu, yapılan düzenli denetlemelerle kontrol edilmektedir.​
  • Rhizopus oryzae, Aspergillus spp., Trichoderma spp. , suşlarından üretilen ve 45-55 C optimum çalışma sıcaklığında hammaddelerden elde edilmektedir.
  • Optimum pH aralığı : 4.4-5.5’tir.
  • Ambalaj : 25 kg Karton kolidir.

Diğer Ürünler

Vitalex SL

Geliştirilmiş üstün özelliklerle Vitalex...

Vitalex S

Geliştirilmiş üstün özelliklerle Vitalex...

Vitalzyme F4

Geliştirilmiş üstün özelliklerle Vitalzyme...