Geliştirilmiş üstün özelliklerle

Vitalex

C 25

Belirli oranda süne tahribatını önler.

  • Fermentasyon stabilitesi ve toleransını artırır.​
  • Hamurun gaz tutma kapasitesini artırır.​
  • Hamur direnci ve ekmeklik enerjisini artırır.​
  • Daha iyi bir ekmek hacmi, yumuşak ve küçük gözenekli bir içyapı sağlar.​
  • Parlak ve ince kabuk oluşumu sağlar.​
  • VITALEX C 25, askorbik asit aktivitesi göstermektedir. Hamur direncini artırıp, fermentasyon toleransını iyileştirmektedir. Unun fizikokimyasal ve reolojik özellikleri dikkate alınarak 50 kg un’a 4-10 gr aralığında kullanılmaktadır. Bu dozajlarda kullanıldığında protein yapısında disülfit köprüleri oluşturarak gluten kalitesinin iyileşmesini sağlamaktadır. Böylece hamurun gaz tutma kapasitesi artmaktadır.​
  • RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.
  • ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.​
  • T.C TARIM BAKANLIĞINDAN Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu, yapılan düzenli denetlemelerle kontrol edilmektedir.​
  • Ambalaj : 25 kg karton kolidir.

Diğer Ürünler

Vitalex SL

Geliştirilmiş üstün özelliklerle Vitalex...

Vitalex S

Geliştirilmiş üstün özelliklerle Vitalex...

Vitalzyme F4

Geliştirilmiş üstün özelliklerle Vitalzyme...