Geliştirilmiş üstün özelliklerle

Vitalex

C 10

Belirli oranda süne tahribatını önler.

  • Fermentasyon stabilitesi ve toleransını artırır.
  • Hamurun gaz tutma kapasitesini artırır.​
  • Hamur direnci ve ekmeklik enerjisini artırır.
  • Daha iyi bir ekmek hacmi, yumuşak ve küçük gözenekli bir yapı sağlar.
  • Parlak ve ince kabuk oluşumu sağlar.
  • VITALEX C 10 askorbik asit aktivitesi gösterir. Hamur direncini arttırır ve fermantasyon toleransını geliştirir. Unun fizikokimyasal ve reolojik özellikleri göz önünde bulundurularak 50 kg un başına 10-25 gr aralığında kullanılır. Bu dozajlarda kullanıldığında protein yapısında disülfit köprüleri oluşturarak gluten kalitesini artırır. Böylece hamurun gaz tutma kapasitesi artar.
  • RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.​
  • ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.​
  • T.C. TARIM BAKANLIĞI’ndan Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu düzenli denetimler ile kontrol edilmektedir.
  • Ambalaj : 25 kg Karton kolidir.

Diğer Ürünler

Posts not found