Daha iyi bir ekmek hacmi, yumuşak ve küçük gözenekli bir yapı sağlar.
Parlak ve ince kabuk oluşumu sağlar.
GENEL ÖZELLİKLER
VITALEX C 10 askorbik asit aktivitesi gösterir. Hamur direncini arttırır ve fermantasyon toleransını geliştirir. Unun fizikokimyasal ve reolojik özellikleri göz önünde bulundurularak 50 kg un başına 10-25 gr aralığında kullanılır. Bu dozajlarda kullanıldığında protein yapısında disülfit köprüleri oluşturarak gluten kalitesini artırır. Böylece hamurun gaz tutma kapasitesi artar.
RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.
ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.
T.C. TARIM BAKANLIĞI’ndan Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu düzenli denetimler ile kontrol edilmektedir.