Geliştirilmiş üstün özelliklerle

Vitalex

100

Belirli oranda süne tahribatını önler.

  • Fermentasyon stabilitesi ve toleransını artırır.
  • Hamurun gaz oluşturma yeteneğini ve gaz tutma kapasitesini artırır.
  • Hamur direnci ve ekmeklik enerjisini artırır.
  • Daha iyi bir ekmek hacmi, yumuşak ve küçük gözenekli bir içyapı sağlar.
  • Parlak ve ince kabuk oluşumu sağlar.
  • Alfa amilaz aktivitesini dengeler.
  • Hamur uzama yeteneğini artırarak, işlenebilirliğini kolaylaştırır​
  • Bayatlamayı geciktirir.​
  • VITALEX 100 unun fizikokimyasal ve reolojik özellikleri dikkate alınarak 50 kg un’a 5-10 gr aralığında kullanılmaktadır. Bu dozajlarda kullanıldığında hamurun reolojik özelliklerini geliştirir ve ürünün ekmeklik kalite kriterlerini sağlamasına yardımcı olur. Ürünlerimiz, zayıf unlarda oluşabilecek fırın şikayetlerini minimuma indirirken , iyi unları mükemmelleştirmektedir.​
  • RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.
  • ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.​
  • T.C TARIM BAKANLIĞINDAN Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu, yapılan düzenli denetlemelerle kontrol edilmektedir.​
  • Rhizopus oryzae, Aspergillus spp., Trichoderma spp. , suşlarından üretilen ve 45-55 C optimum çalışma sıcaklığında hammaddelerden elde edilmektedir.
  • Optimum pH aralığı : 4.4-5.5’tir.
  • Ambalaj : 25 kg karton kolidir.

Diğer Ürünler

Vitalex SL

Geliştirilmiş üstün özelliklerle Vitalex...

Vitalex S

Geliştirilmiş üstün özelliklerle Vitalex...

Vitalzyme F4

Geliştirilmiş üstün özelliklerle Vitalzyme...