Geliştirilmiş üstün özelliklerle

Vital

Gluten

Fermentasyon stabilitesi ve toleransını artırır.

  • Hamurun gaz ve su tutma kapasitesini artırır.​
  • Hamur direnci ve ekmeklik enerjisini artırır.​
  • Daha iyi bir ekmek hacmi, yumuşak ve küçük gözenekli bir içyapı sağlar.​
  • Parlak ve ince kabuk oluşumu sağlar.​
  • VİTAL, standardize edilmiş buğday glutenidir. Una ilave edildiğinde protein ve yaş gluten miktarında artış sağlamaktadır.​
  • KULLANIM ORANI % 1-3’tür.korbik asit aktivitesi göstermektedir.​
  • RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.​
  • ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.​
  • T.C TARIM BAKANLIĞINDAN Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu, yapılan düzenli denetlemelerle kontrol edilmektedir.​
  • Ambalaj : 25 kg Karton kolidir.

Diğer Ürünler

Vitalex SL

Geliştirilmiş üstün özelliklerle Vitalex...

Vitalex S

Geliştirilmiş üstün özelliklerle Vitalex...

Vitalzyme F4

Geliştirilmiş üstün özelliklerle Vitalzyme...