İçeriğe atla
+90 312 395 2986
export1@erkayagida.com.tr
Türkçe
العربية
English
Español
Français
Русский
ÜRÜNLER
SEKTÖRLER
HAKKIMIZDA
SERVİS & DESTEK
KATALOG & BROŞÜR
ETKİNLİKLER
İLETİŞİM
ÜRÜNLER
Un Kalite Kontrol Cihazları
Yem Kalite Kontrol Ekipmanları
Makarna Katkı Maddeleri
Ekmek Katkı Maddeleri
Un Zenginleştirme Maddeleri
Un Katkı Maddeleri
Laboratuvar Kimyasalları
SEKTÖRLER
HAKKIMIZDA
SERVİS & DESTEK
KATALOG & BROŞÜR
ETKİNLİKLER
İLETİŞİM
ÜRÜNLER
SEKTÖRLER
HAKKIMIZDA
SERVİS & DESTEK
KATALOG & BROŞÜR
ETKİNLİKLER
İLETİŞİM
ÜRÜNLER
Un Kalite Kontrol Cihazları
Yem Kalite Kontrol Ekipmanları
Makarna Katkı Maddeleri
Ekmek Katkı Maddeleri
Un Zenginleştirme Maddeleri
Un Katkı Maddeleri
Laboratuvar Kimyasalları
SEKTÖRLER
HAKKIMIZDA
SERVİS & DESTEK
KATALOG & BROŞÜR
ETKİNLİKLER
İLETİŞİM
Geliştirilmiş üstün özelliklerle
Vitalzyme
F3
Standardize edilmiş hemiselülaz enzim preparatıdır.
TEKLİF AL
GENEL ÖZELLİKLER
Kullanım Alanları
Önerilen Aksesuarlar
Teknik Özellikler
Kullanım Alanları
Undaki alfa amilaz aktivitesini artırarak mayanın kullanabileceği indirgen şekerler oluşturur.
Fermentasyon süresini düşürür.
Kabuk ve gözenek yapısını iyileştirir.
Hamurun gaz oluşturma yeteneğini iyileştirerek ekmek hacmini artırır.
Bayatlamayı geciktirir.
GENEL ÖZELLİKLER
VITALZYME F3, Aspergillus oryzae’den elde edilen bir fungal alfa amilaz enzimidir. 10000 SKB aktivitesindedir.
DOZAJ 50 kg un için 0,1-0,5 gr’dır. FN değeri dikkate alınarak kullanılmalıdır.
RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.
ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.
T.C. TARIM BAKANLIĞI’ndan Üretim İzni alınmıştır. Şirketimizin üretime uygunluğu düzenli denetimlerle kontrol edilmektedir.
Teknik Özellikler
Rhizopus oryzae, Aspergillus spp., Trichoderma spp. suşlarının 45-55 C optimum çalışma sıcaklığında üretilen hammaddelerden üretilmiştir.
Ambalaj:
25 kg karton kolidir.
Diğer Ürünler
Posts not found