Viskozitede hızlı düşüş sağlar. Hamur sıvı formuna ulaşıncaya kadar protein yapısının zayıflamasını sağlar.
Homojen gofret yapısı Daha az kırık gofret sayısı Homojen gofret sertliği VITALEX PW, gofret üretiminde amaçlanan gevreklik ve kıtırlık gibi özelliklerin nihai üründe sağlanması için hazırlanan proteolitik enzimdir.
GENEL ÖZELLİKLER
KULLANIM MİKTARI 20-50 gr/100 kg un’dur. RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.
ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.
T.C Tarım Bakanlığından Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu, yapılan düzenli denetlemelerle kontrol edilmektedir.