İçeriğe atla
+90 312 395 2986
export1@erkayagida.com.tr
Türkçe
العربية
English
Español
Français
Русский
ÜRÜNLER
SEKTÖRLER
HAKKIMIZDA
SERVİS & DESTEK
KATALOG & BROŞÜR
ETKİNLİKLER
İLETİŞİM
ÜRÜNLER
Un Kalite Kontrol Cihazları
Yem Kalite Kontrol Ekipmanları
Makarna Katkı Maddeleri
Ekmek Katkı Maddeleri
Un Zenginleştirme Maddeleri
Un Katkı Maddeleri
Laboratuvar Kimyasalları
SEKTÖRLER
HAKKIMIZDA
SERVİS & DESTEK
KATALOG & BROŞÜR
ETKİNLİKLER
İLETİŞİM
ÜRÜNLER
SEKTÖRLER
HAKKIMIZDA
SERVİS & DESTEK
KATALOG & BROŞÜR
ETKİNLİKLER
İLETİŞİM
ÜRÜNLER
Un Kalite Kontrol Cihazları
Yem Kalite Kontrol Ekipmanları
Makarna Katkı Maddeleri
Ekmek Katkı Maddeleri
Un Zenginleştirme Maddeleri
Un Katkı Maddeleri
Laboratuvar Kimyasalları
SEKTÖRLER
HAKKIMIZDA
SERVİS & DESTEK
KATALOG & BROŞÜR
ETKİNLİKLER
İLETİŞİM
Geliştirilmiş üstün özelliklerle
Vital
Buğday Gluteni
Fermentasyon stabilitesi ve toleransını artırır.
TEKLİF AL
GENEL ÖZELLİKLER
Kullanım Alanları
Önerilen Aksesuarlar
Teknik Özellikler
Kullanım Alanları
Hamurun gaz ve su tutma kapasitesini artırır.
Hamur direnci ve ekmeklik enerjisini artırır.
Daha iyi bir ekmek hacmi, yumuşak ve küçük gözenekli bir yapı sağlar.
Parlak ve ince kabuk oluşumu sağlar.
GENEL ÖZELLİKLER
VITAL standardize edilmiş buğday glutenidir. Una eklendiğinde protein ve yaş gluten miktarını arttırır.
KULLANIM ORANI %1-3’tür. Korbik asit aktivitesi gösterir.
RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.
ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.
T.C. TARIM BAKANLIĞI’ndan Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu düzenli denetimler ile kontrol edilmektedir.
Teknik Özellikler
Ambalaj :
25 kg Karton kolidir.
Diğer Ürünler
Posts not found