İçeriğe atla
+90 312 395 2986
export1@erkayagida.com.tr
Türkçe
العربية
English
Español
Français
Русский
ÜRÜNLER
SEKTÖRLER
HAKKIMIZDA
SERVİS & DESTEK
KATALOG & BROŞÜR
ETKİNLİKLER
İLETİŞİM
ÜRÜNLER
Un Kalite Kontrol Cihazları
Yem Kalite Kontrol Ekipmanları
Makarna Katkı Maddeleri
Ekmek Katkı Maddeleri
Un Zenginleştirme Maddeleri
Un Katkı Maddeleri
Laboratuvar Kimyasalları
SEKTÖRLER
HAKKIMIZDA
SERVİS & DESTEK
KATALOG & BROŞÜR
ETKİNLİKLER
İLETİŞİM
ÜRÜNLER
SEKTÖRLER
HAKKIMIZDA
SERVİS & DESTEK
KATALOG & BROŞÜR
ETKİNLİKLER
İLETİŞİM
ÜRÜNLER
Un Kalite Kontrol Cihazları
Yem Kalite Kontrol Ekipmanları
Makarna Katkı Maddeleri
Ekmek Katkı Maddeleri
Un Zenginleştirme Maddeleri
Un Katkı Maddeleri
Laboratuvar Kimyasalları
SEKTÖRLER
HAKKIMIZDA
SERVİS & DESTEK
KATALOG & BROŞÜR
ETKİNLİKLER
İLETİŞİM
Geliştirilmiş üstün özelliklerle
Vitalex
LP
Hamur direncini artırır.
TEKLİF AL
GENEL ÖZELLİKLER
Kullanım Alanları
Önerilen Aksesuarlar
Teknik Özellikler
Kullanım Alanları
Fermentasyon toleransını iyileştirir.
Hamurun gaz tutma kapasitesini yükselterek ekmek hacmini artırır.
Hamur işleme yeteneğini olumlu yönde etkiler.
DATEM muadili olarak kullanılır
GENEL ÖZELLİKLER
VITALEX LP Aspergillus niger kökenli enzim preperatıdır.
DOZAJ 50 kg un için 1-5 gr’dır. Reoloji değerleri dikkate alınarak kullanılmalıdır.
RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.
ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.
T.C. TARIM BAKANLIĞI’ndan Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu düzenli denetimler ile kontrol edilmektedir.
Teknik Özellikler
Optimum pH aralığ:
4.4-5.5
Optimum Çalışma sıcaklığı
:
35-60 C
Ambalaj:
25 kg karton koli
Diğer Ürünler
Posts not found