VITALEX S’in fizikokimyasal ve reolojik özellikleri göz önüne alındığında, 50 kg un başına 5-10 g aralığında kullanılır. Bu dozajlarda kullanıldığında hamurun reolojik özelliklerini iyileştirir ve ürünün ekmek kalite kriterlerini karşılamasına yardımcı olur. Farklı içeriği sayesinde buğday karışımı veya un kalitesindeki ±% 20’lik farkı tolere eder. VITALEX S iyi unları optimize ederken, zayıf unlarda oluşabilecek fırın şikayetlerini en aza indirir.
RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.
ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.
T.C TARIM BAKANLIĞINDAN Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu, yapılan düzenli denetlemelerle kontrol edilmektedir.
Teknik Özellikler
Rhizopus oryzae, Aspergillus spp., Trichoderma spp. , suşlarından üretilen ve 45-55 C optimum çalışma sıcaklığında hammaddelerden elde edilmektedir.