Ekmek kabuğunun kuruluğunu azaltır ve raf ömrünü uzatır.
İyi elastikiyete sahip hamurlar yapar.
Kahverengileşmeyi artırır.
Hamuru daha kuru yapar.
GENEL ÖZELLİKLER
VITALEX FLAT Arap tipi yassı ekmek içindir. Geliştirici dozajı 5-15 gr/50 kg un arasında değişmektedir. Bu oranlarda kullanıldığında hamurun reolojik özellikleri iyileştirilmiş ve iyi kalitede nihai ürün elde edilmiştir.
Serin ve kuru yerde muhafaza edildiği takdirde RAF ÖMRÜ üretim tarihinden itibaren bir yıldır.
Firmamız ISO 9001:2000 sertifikasına sahiptir
Firmamızın ürünleri T.C. Tarım Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş olup, devam eden standartlara uygunluğu düzenli denetimlerle kontrol edilmektedir.
Teknik Özellikler
Rhizopus oryzae, Aspergillus spp., Trichoderma spp. suşlarının 45-55 C optimum çalışma sıcaklığında üretilen hammaddelerden üretilmiştir.