Geliştirilmiş üstün özelliklerle

Vitalex

Flat

Daha iyi işlenebilirlik sağlar.

  • Ekmek kabuğunun kuruluğunu azaltır ve raf ömrünü uzatır.
  • İyi elastikiyete sahip hamurlar yapar.
  • Kahverengileşmeyi artırır.
  • Hamuru daha kuru yapar.
  • VITALEX FLAT Arap tipi yassı ekmek içindir. Geliştirici dozajı 5-15 gr/50 kg un arasında değişmektedir. Bu oranlarda kullanıldığında hamurun reolojik özellikleri iyileştirilmiş ve iyi kalitede nihai ürün elde edilmiştir.
  • Serin ve kuru yerde muhafaza edildiği takdirde RAF ÖMRÜ üretim tarihinden itibaren bir yıldır.
  • Firmamız ISO 9001:2000 sertifikasına sahiptir
  • Firmamızın ürünleri T.C. Tarım Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş olup, devam eden standartlara uygunluğu düzenli denetimlerle kontrol edilmektedir.
  • Rhizopus oryzae, Aspergillus spp., Trichoderma spp. suşlarının 45-55 C optimum çalışma sıcaklığında üretilen hammaddelerden üretilmiştir.
  • Ambalaj: 25 kg karton kolidir.

Diğer Ürünler

Posts not found