Geliştirilmiş üstün özelliklerle

Vitalex

25

Belirli oranda süne tahribatını önler.

  • Fermentasyon stabilitesi ve toleransını artırır.
  • Hamurun gaz oluşturma yeteneğini ve gaz tutma kapasitesini artırır.
  • Hamur direncini ve ekmek enerjisini artırır
  • Daha iyi bir ekmek hacmi, yumuşak ve küçük gözenekli bir yapı sağlar.
  • Parlak ve ince kabuk oluşumu sağlar.
  • Alfa amilaz aktivitesini dengeler.
  • Hamur uzama yeteneğini artırarak, işlenebilirliğini kolaylaştırır.​
  • VITALEKS 25 unun fizikokimyasal ve reolojik özellikleri göz önünde bulundurularak 50 kg un başına 5-10 g aralığında kullanılır. Bu dozajlarda kullanıldığında hamurun reolojik özelliklerini iyileştirir ve ürünün ekmek kalite kriterlerini karşılamasına yardımcı olur. Ürünlerimiz iyi unları optimize ederken, zayıf unlarda oluşabilecek fırın şikayetlerini en aza indirir.
  • RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.​
  • ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.​
  • T.C. TARIM BAKANLIĞI’ndan Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu düzenli denetimler ile kontrol edilmektedir.
  • Rhizopus oryzae, Aspergillus spp., Trichoderma spp. , suşlarından üretilen ve 45-55 C optimum çalışma sıcaklığında hammaddelerden elde edilmektedir.
  • Optimum pH aralığ: 4.4-5.5
  • Ambalaj : 25 kg Karton kolidir.

Diğer Ürünler

Posts not found