Geliştirilmiş üstün özelliklerle

Vital

Buğday Gluteni

Fermentasyon stabilitesi ve toleransını artırır.

  • Hamurun gaz ve su tutma kapasitesini artırır.​
  • Hamur direnci ve ekmeklik enerjisini artırır.
  • Daha iyi bir ekmek hacmi, yumuşak ve küçük gözenekli bir yapı sağlar.
  • Parlak ve ince kabuk oluşumu sağlar.
  • VITAL standardize edilmiş buğday glutenidir. Una eklendiğinde protein ve yaş gluten miktarını arttırır.
  • KULLANIM ORANI %1-3’tür. Korbik asit aktivitesi gösterir.
  • RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.​
  • ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.​
  • T.C. TARIM BAKANLIĞI’ndan Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu düzenli denetimler ile kontrol edilmektedir.
  • Ambalaj : 25 kg Karton kolidir.

Diğer Ürünler

Posts not found