Geliştirilmiş üstün özelliklerle

Vitalex

Lux

Unun baklavalık ve böreklik özelliklerini artırır.

  • Fermentasyon stabilitesi ve toleransını artırır.
  • Hamur uzama yeteneğini artırarak, işlenebilirliğini kolaylaştırır.​
  • VITALEX LUX, baklava ve pasta unları için özel olarak üretilmiştir. Unun fizikokimyasal ve reolojik özellikleri dikkate alınarak 50 kg un başına 5-8 gr aralığında kullanılır. Bu dozajlarda kullanıldığında ideal baklava ve börek üretimi için uygun hamur yapısı sağlanabilmektedir.
  • RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.​
  • ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.​
  • T.C. TARIM BAKANLIĞI’ndan Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu düzenli denetimler ile kontrol edilmektedir.
  • Rhizopus oryzae, Aspergillus spp., Trichoderma spp. suşlarının 45-55 C optimum çalışma sıcaklığında üretilen hammaddelerden üretilmiştir.
  • Optimum pH aralığ: 4.4-5.5
  • Ambalaj: 25 kg Karton kolidir.

Diğer Ürünler

Posts not found