Geliştirilmiş üstün özelliklerle

Vitalzyme

F 5000

Standardize edilmiş hemiselülaz enzim preparatıdır.

  • Undaki alfa amilaz aktivitesini artırarak mayanın kullanabileceği indirgen şekerler oluşturur. Fermantasyon süresini kısaltır.
  • Kabuk ve gözenek yapısını iyileştirir.
  • Hamurun gaz oluşturma yeteneğini iyileştirerek ekmek hacmini artırır.​
  • Bayatlamayı geciktirir.
  • VITALZYME F 5000 Aspergillus oryzae kökenli fungal alfa amilaz enzimidir.​
  • 5000 SKB aktivitesindedir.​
  • DOZAJ 50 kg un için 1-5 gr’dır. FN değeri dikkate alınarak kullanılmalıdır.
  • RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.
  • ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.​
  • T.C. TARIM BAKANLIĞI’ndan Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu düzenli denetimler ile kontrol edilmektedir.
  • Rhizopus oryzae, Aspergillus spp., Trichoderma spp. suşlarının 45-55 C optimum çalışma sıcaklığında üretilen hammaddelerden üretilmiştir.
  • Ambalaj: 25 kg karton kolidir.

Diğer Ürünler

Posts not found