VITALEX 100 unun fizikokimyasal ve reolojik özellikleri göz önünde bulundurularak 50 kg un başına 5-10 g aralığında kullanılır. Bu dozajlarda kullanıldığında hamurun reolojik özelliklerini iyileştirir ve ürünün ekmek kalite kriterlerini karşılamasına yardımcı olur. Ürünlerimiz iyi unları optimize ederken, zayıf unlarda oluşabilecek fırın şikayetlerini en aza indirir.
RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.
ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.
T.C. TARIM BAKANLIĞI’ndan Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu düzenli denetimler ile kontrol edilmektedir.
Teknik Özellikler
Rhizopus oryzae, Aspergillus spp., Trichoderma spp. suşlarının 45-55 C optimum çalışma sıcaklığında üretilen hammaddelerden üretilmiştir.