Geliştirilmiş üstün özelliklerle

Vitalzyme

HL

Standardize edilmiş hemiselülaz enzim preparatıdır.

  • Kuvvetli unlarda kullanılır.​
  • Hamur direncini azaltırken, uzama yeteneğini artırır.​
  • Yoğurma süresini kısaltır, işlenebilirliği kolaylaştırır.​
  • Bıçak açma özelliğini iyileştirir.​
  • Ekstra ekmek hacmi verir.​
  • Gözenek yapısı düzgün, yumuşak bir içyapı sağlar.​
  • Bayatlamayı geciktirir.
  • VITALZYME HL Trichoderma spp kökenli enzim preperatıdır.​
  • NDS(Nişasta Dışı Polisakkarit)’ leri hidrolize eder.​
  • DOZAJ 50 kg un için 0,1-0,5 gr’dır. FN değeri dikkate alınarak kullanılmalıdır.
  • EKSTENSOGRAM veya ALVEOGRAM grafiklerinde hamur elastikiyet değerini artırır.​
  • RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.
  • ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.​
  • T.C. TARIM BAKANLIĞI’ndan Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu düzenli denetimler ile kontrol edilmektedir.
  • Optimum pH: 4.4-5.5.
  • Optimum çalışma sıcaklığı: 30-60 C’dir.
  • Ambalaj: 25 kg karton koli

Diğer Ürünler

Posts not found