Geliştirilmiş üstün özelliklerle

Vitalex

S

Dengeli bileşimi sayesinde karışımdaki ± %20’lik dalgalanmaları tolere eder

  • Belirli oranda süne tahribatını önler.
  • Fermentasyon stabilitesi ve toleransını artırır.
  • Hamurun gaz oluşturma yeteneğini ve gaz tutma kapasitesini artırır.
  • Hamur direnci ve ekmeklik enerjisini artırır.
  • Daha iyi bir ekmek hacmi, yumuşak ve küçük gözenekli bir içyapı sağlar · Parlak ve ince kabuk oluşumu sağlar
  • Alfa amilaz aktivitesini dengeler.
  • Hamur uzama yeteneğini artırarak, işlenebilirliğini kolaylaştırır.
  • Bayatlamayı geciktirir.
  • VITALEX S’in fizikokimyasal ve reolojik özellikleri göz önüne alındığında, 50 kg un başına 5-10 g aralığında kullanılır. Bu dozajlarda kullanıldığında hamurun reolojik özelliklerini iyileştirir ve ürünün ekmek kalite kriterlerini karşılamasına yardımcı olur. Farklı içeriği sayesinde buğday karışımı veya un kalitesindeki ±% 20’lik farkı tolere eder. VITALEX S iyi unları optimize ederken, zayıf unlarda oluşabilecek fırın şikayetlerini en aza indirir.
  • RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.
  • ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.
  • T.C TARIM BAKANLIĞINDAN Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu, yapılan düzenli denetlemelerle kontrol edilmektedir.
  • Rhizopus oryzae, Aspergillus spp., Trichoderma spp. , suşlarından üretilen ve 45-55 C optimum çalışma sıcaklığında hammaddelerden elde edilmektedir.
  • Optimum pH: 4.4-5.5.
  • Ambalaj : 25 kg karton koli

Diğer Ürünler

Posts not found