Geliştirilmiş üstün özelliklerle

Vitalzyme

EMX

Hamurun gaz oluşturma yeteneğini artırır.

  • Alfa amilaz aktivitesini dengeler.​​
  • Hamurun uzama yeteneğini artırarak işlenmesini kolaylaştırır.​
  • Daha iyi bir ekmek hacmi, yumuşak ve küçük gözenekli bir içyapı sağlar.​
  • Parlak ve ince kabuk oluşumu sağlar.​
  • Bayatlamayı geciktirir.​
  • VITALZYME EMX Aspergillus spp., Trichoderma spp. , Rhizopus oryzae suşlarından üretilmiş bir enzim karışımıdır. Hamura direnç veren oksidanlarla beraber kullanılması önerilmektedir. Böylece hamurun oluşturduğu gazın tutulması sağlanacaktır.
  • DOZAJI 50 kg un için 5-10 gr dır. Reoloji değerleri dikkate alınarak kullanılmalıdır.​
  • RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.​
  • ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.​
  • T.C TARIM BAKANLIĞINDAN Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu, yapılan düzenli denetlemelerle kontrol edilmektedir.​
  • Optimum pH aralığı : 4.4-5.5’tir.
  • Optimum Çalışma Sıcaklığı : 35-60 C’dir.
  • Ambalaj : 25 kg Karton kolidir.

Diğer Ürünler

Vitalex SL

Geliştirilmiş üstün özelliklerle Vitalex...

Vitalex S

Geliştirilmiş üstün özelliklerle Vitalex...

Vitalzyme F4

Geliştirilmiş üstün özelliklerle Vitalzyme...