Daha iyi bir ekmek hacmi, yumuşak ve küçük gözenekli bir içyapı sağlar.
Parlak ve ince kabuk oluşumu sağlar.
Bayatlamayı geciktirir.
Genel özellikler
VITALZYME EMX Aspergillus spp., Trichoderma spp. , Rhizopus oryzae suşlarından üretilmiş bir enzim karışımıdır. Hamura direnç veren oksidanlarla beraber kullanılması önerilmektedir. Böylece hamurun oluşturduğu gazın tutulması sağlanacaktır.
DOZAJI 50 kg un için 5-10 gr dır. Reoloji değerleri dikkate alınarak kullanılmalıdır.
RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.
ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.
T.C TARIM BAKANLIĞINDAN Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu, yapılan düzenli denetlemelerle kontrol edilmektedir.