VITALEX 50 unun fizikokimyasal ve reolojik özellikleri dikkate alınarak 50 kg un’a 5-10 gr aralığında kullanılmaktadır. Bu dozajlarda kullanıldığında hamurun reolojik özelliklerini geliştirir ve ürünün ekmeklik kalite kriterlerini sağlamasına yardımcı olur. Ürünlerimiz, zayıf unlarda oluşabilecek fırın şikayetlerini minimuma indirirken , iyi unları mükemmelleştirmektedir.
RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.
ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.
T.C TARIM BAKANLIĞINDAN Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu, yapılan düzenli denetlemelerle kontrol edilmektedir.
Teknik Özellikler
Rhizopus oryzae, Aspergillus spp., Trichoderma spp. , suşlarından üretilen ve 45-55 C optimum çalışma sıcaklığında hammaddelerden elde edilmektedir.