Top

Bisküvi üretimine özel amilaz aktiviteli proteaz enzimidir
Gluten yapısının zayıflamasını sağlar
Proses için gerekli elastikiyeti verir
Hamur direncini düşürür
Hamuru yumuşatarak işlenmesini kolaylaştırır
Fermentasyonu hızlandırır
Aroma oluşumunu destekler

VITALEX PB 20 , bisküvi üretiminde amaçlanan gevreklik ve kıtırlık gibi özelliklerin nihai üründe sağlanması için hazırlanan amilaz aktiviteli proteaz enzimidir.
KULLANIM MİKTARI 30-70 gr/100 kg un'dur RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.

ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.
T.C Tarım Bakanlığından Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu, yapılan düzenli denetlemelerle kontrol edilmektedir.
AMBALAJ 25 kg karton kolidir.

Diğer Ürünlerimiz