Top

Belirli oranda süne tahribatını önler
Fermentasyon stabilitesi ve toleransını artırır
Hamurun gaz oluşturma yeteneğini ve gaz tutma kapasitesini artırır
Hamur direnci ve ekmeklik enerjisini artırır
Daha iyi bir ekmek hacmi, yumuşak ve küçük gözenekli bir içyapı sağlar
Parlak ve ince kabuk oluşumu sağlar
Alfa amilaz aktivitesini dengeler
Hamur uzama yeteneğini artırarak, işlenebilirliğini kolaylaştırır
Bayatlamayı geciktirir

VITALEX 100 unun fizikokimyasal ve reolojik özellikleri dikkate alınarak 50 kg un’a 5-10 gr aralığında kullanılmaktadır. Bu dozajlarda kullanıldığında hamurun reolojik özelliklerini geliştirir ve ürünün ekmeklik kalite kriterlerini sağlamasına yardımcı olur. Ürünlerimiz, zayıf unlarda oluşabilecek fırın şikayetlerini minimuma indirirken , iyi unları mükemmelleştirmektedir.
RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.
ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.
T.C Tarım Bakanlığından Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu, yapılan düzenli denetlemelerle kontrol edilmektedir.
Rhizopus oryzae, Aspergillus spp., Trichoderma spp. , suşlarından üretilen ve 45-55 C optimum çalışma sıcaklığında hammaddelerden elde edilmektedir. Optimum pH aralığı 4.4-5.5 tir.
AMBALAJ 25 kg karton kolidir.

Diğer Ürünlerimiz