Top

Belirli oranda süne tahribatını önler
- Fermentasyon stabilitesi ve toleransını artırır
- Hamurun gaz oluşturma yeteneğini ve gaz tutma kapasitesini artırır
- Hamur direnci ve ekmeklik enerjisini artırır
- Daha iyi bir ekmek hacmi, yumuşak ve küçük gözenekli bir içyapı sağlar
- Parlak ve ince kabuk oluşumu sağlar
- Alfa amilaz aktivitesini dengeler
- Hamur uzama yeteneğini artırarak, işlenebilirliğini kolaylaştırır
- Bayatlamayı geciktirir

VITALEKS 25 unun fizikokimyasal ve reolojik özellikleri dikkate alınarak 50 kg un’a 5-10 gr aralığında kullanılmaktadır. Bu dozajlarda kullanıldığında hamurun reolojik özelliklerini geliştirir ve ürünün ekmeklik kalite kriterlerini sağlamasına yardımcı olur. Ürünlerimiz, zayıf unlarda oluşabilecek fırın şikayetlerini minimuma indirirken , iyi unları mükemmelleştirmektedir.

RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.
ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.
T.C Tarım Bakanlığından Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu, yapılan düzenli denetlemelerle kontrol edilmektedir.

Rhizopus oryzae, Aspergillus spp., Trichoderma spp. , suşlarından üretilen ve 45-55 C optimum çalışma sıcaklığında hammaddelerden elde edilmektedir. Optimum pH aralığı 4.4-5.5 tir.
AMBALAJ 25 kg karton kolidir.

Diğer Ürünlerimiz