Top

Fermentasyon stabilitesi ve toleransını artırır
· Hamurun gaz ve su tutma kapasitesini artırır
· Hamur direnci ve ekmeklik enerjisini artırır
· Daha iyi bir ekmek hacmi, yumuşak ve küçük gözenekli bir içyapı sağlar
· Parlak ve ince kabuk oluşumu sağlar

VİTAL , standardize edilmiş buğday glutenidir. Una ilave edildiğinde protein ve yaş gluten miktarında artış sağlamaktadır.
KULLANIM ORANI % 1-3’tür.korbik asit aktivitesi göstermektedir.
RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.
ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.
T.C Tarım Bakanlığından Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu, yapılan düzenli denetlemelerle kontrol edilmektedir.
AMBALAJ 25 kg karton kolidir.

Diğer Ürünlerimiz