Top

Hamur uzama yeteneğini artırarak, işlenebilirliğini kolaylaştırır
· Fermentasyon stabilitesi ve toleransını artırır
· Hamurun gaz oluşturma yeteneğini ve gaz tutma kapasitesini artırır
· Hamur direnci ve ekmeklik enerjisini artırır
· Daha iyi bir ekmek hacmi, yumuşak ve küçük gözenekli bir içyapı sağlar
· Alfa amilaz aktivitesini dengeler
· Bayatlamayı geciktirir

VITALEX PİDELİK, pidelik unlar için özel olarak üretilmiştir. Pidelik unlarda yaşanan ve halk diliyle açılmama, yırtılma veya kabarmama olarak bilinen sorunların çözümüne yönelikolarak geliştirilmiştir. İçeriğindeki enzimlerin çalışmasıyla hamur elastikiyeti artırılmakta ve böylece daha iyi açılabilen, işlenirken yırtılmayan hamur yapısı elde edilmektedir. Unun fizikokimyasal ve reolojik özellikleri dikkate alınarak 50 kg un’a 6-10 gr aralığında kullanılmaktadır. Bu dozajlarda kullanıldığında yukarıda sözü edilen sorunların çözümünün yanında aynı zamanda ürünün ekmeklik kalite kriterlerini sağlamasına yardımcı olur.

RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.
ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.
T.C Tarım Bakanlığından Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu, yapılan düzenli denetlemelerle kontrol edilmektedir.
Rhizopus oryzae, Aspergillus spp., Trichoderma spp. , suşlarından üretilen ve 45-55 C
optimum çalışma sıcaklığında hammaddelerden elde edilmektedir. Optimum pH aralığı
4.4-5.5 tir. AMBALAJ 25 kg karton kolidir.

Diğer Ürünlerimiz