Top

Unun baklavalık ve böreklik özelliklerini artırır
· Fermentasyon stabilitesi ve toleransını artırır
· Hamur uzama yeteneğini artırarak, işlenebilirliğini kolaylaştırır

VITALEX LUX, baklavalık ve böreklik unlar için özel olarak üretilmiştir. Unun fizikokimyasal ve reolojik özellikleri dikkate alınarak 50 kg un’a 5-8 gr aralığında kullanılmaktadır. Bu dozajlarda kullanıldığında, ideal baklava ve börek imalatı için uygun hamur yapısı sağlanabilmektedir.
RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.
ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.
T.C Tarım Bakanlığından Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu, yapılan düzenli denetlemelerle kontrol edilmektedir.
Rhizopus oryzae, Aspergillus spp., Trichoderma spp. , suşlarından üretilen ve 45-55 C
optimum çalışma sıcaklığında hammaddelerden elde edilmektedir. Optimum pH aralığı 4.4-5.5 tir.
AMBALAJ 25 kg karton kolidir.

Diğer Ürünlerimiz