Top

Belirli oranda süne tahribatını önler
· Fermentasyon stabilitesi ve toleransını artırır
· Hamurun gaz tutma kapasitesini artırır
· Hamur direnci ve ekmeklik enerjisini artırır
· Daha iyi bir ekmek hacmi, yumuşak ve küçük gözenekli bir içyapı sağlar
· Parlak ve ince kabuk oluşumu sağlar

VITALEX C 10, askorbik asit aktivitesi göstermektedir. Hamur direncini artırıp, fermentasyon toleransını iyileştirmektedir. Unun fizikokimyasal ve reolojik özellikleri dikkate alınarak 50 kg un’a 10-25 gr aralığında kullanılmaktadır. Bu dozajlarda kullanıldığında protein yapısında disülfit köprüleri oluşturarak gluten kalitesinin iyileşmesini sağlamaktadır. Böylece hamurun gaz tutma kapasitesi artmaktadır.

RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.
ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.
T.C Tarım Bakanlığından Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu, yapılan düzenli denetlemelerle kontrol edilmektedir.
AMBALAJ 25 kg karton kolidir.

Diğer Ürünlerimiz