Top

Hamurun gaz oluşturma yeteneğini artırır
Alfa amilaz aktivitesini dengeler
Hamurun uzama yeteneğini artırarak işlenmesini kolaylaştırır
Daha iyi bir ekmek hacmi, yumuşak ve küçük gözenekli bir içyapı sağlar
Parlak ve ince kabuk oluşumu sağlar
Bayatlamayı geciktirir.

VITALZYME EMX Aspergillus spp., Trichoderma spp. , Rhizopus oryzae suşlarından üretilmiş bir enzim karışımıdır. Hamura direnç veren oksidanlarla beraber kullanılması önerilmektedir. Böylece hamurun oluşturduğu gazın tutulması sağlanacaktır.

DOZAJI 50 kg un için 5-10 gr dır. Reoloji değerleri dikkate alınarak kullanılmalıdır.
RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.
ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.
T.C TARIM BAKANLIĞINDAN Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu, yapılan düzenli denetlemelerle kontrol edilmektedir.
OPTİMUM pH aralığı 4.4-5.5 tir.
OPTİMUM ÇALIŞMA SICAKLIĞI 35-60 C dir.
AMBALAJ 25 kg karton kolidir.

Diğer Ürünlerimiz