Top

Hamur direncini artırır
· Fermentasyon toleransını iyileştirir
· Hamurun gaz tutma kapasitesini yükselterek ekmek hacmini artırır
· Hamur işleme yeteneğini olumlu yönde etkiler.

VITALZYME G Aspergillus spp kökenli glukoz oksidaz enzim preperatıdır.
1500 Glukoz Oksidaz Birimdir.
DOZAJI 50 kg un için 1-3 gr dır. Reoloji değerleri dikkate alınarak kullanılmalıdır.
EKSTENSOGRAM veya ALVEOGRAM grafiklerinde hamur direncini artırır.
RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.
ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.
T.C TARIM BAKANLIĞINDAN Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu, yapılan düzenli denetlemelerle kontrol edilmektedir.

OPTİMUM pH aralığı 4.4-5.5 tir.
OPTİMUM ÇALIŞMA SICAKLIĞI 35-60 C dir.
AMBALAJ 25 kg karton kolidir.

Diğer Ürünlerimiz