Top

Standardize edilmiş hemiselülaz enzim preparatıdır
Kuvvetli unlarda kullanılır
Hamur direncini azaltırken, uzama yeteneğini artırır
Yoğurma süresini kısaltır, işlenebilirliği kolaylaştırır
Bıçak açma özelliğini iyileştirir
Ekstra ekmek hacmi verir
Gözenek yapısı düzgün, yumuşak bir içyapı sağlar
Bayatlamayı geciktirir

VITALZYME HS Trichoderma spp kökenli enzim preperatıdır.
NDS(Nişasta Dışı Polisakkarit)’ leri hidrolize eder.
DOZAJI 50 kg un için 2.5-12 gr dır. Reoloji değerleri dikkate alınarak kullanılmalıdır.
EKSTENSOGRAM veya ALVEOGRAM grafiklerinde hamur elastikiyet değerini artırır.
RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.
ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.
T.C TARIM BAKANLIĞINDAN Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu, yapılan düzenli denetlemelerle kontrol edilmektedir.

OPTİMUM pH aralığı 4.4-5.5 tir.
OPTİMUM ÇALIŞMA SICAKLIĞI 30-60 C dir.
AMBALAJ 25 kg karton kolidir.

Diğer Ürünlerimiz