Top

Standardize edilmiş alfa amilaz enzim preperatıdır
Undaki alfa amilaz aktivitesini artırarak mayanın kullanabileceği indirgen şekerler oluşturur
Fermentasyon süresini düşürür
Kabuk ve gözenek yapısını iyileştirir
Hamurun gaz oluşturma yeteneğini iyileştirerek ekmek hacmini artırır
Bayatlamayı geciktirir
VITALZYME F4 Aspergillus oryzae kökenli fungal alfa amilaz enzimidir.
50000 SKB aktivitesindedir.
DOZAJI 50 kg un için 0.1-0.5 gr dır. FN değeri dikkate alınarak kullanılmalıdır.
RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.
ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.

T.C TARIM BAKANLIĞINDAN Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu, yapılan düzenli denetlemelerle kontrol edilmektedir.
OPTİMUM pH aralığı 4.4-5.5 tir.
OPTİMUM ÇALIŞMA SICAKLIĞI 45-60 C dir.
AMBALAJ 25 kg karton kolidir.

Diğer Ürünlerimiz